Checklista för smarta mål

Det är lätt att måla upp attraktiva mål, men att nå dem kräver hårt jobb och mycket tålamod.

Checklista för smarta mål 

När du vet varför ett mål är viktigt är det mycket troligare att du når hela vägen fram. Det är lätt att förföras av attraktiva och progressiva mål, men det  krävs både tålamod och hårt arbete för att nå dem.  Därför delar jag med mig av en handfast checklista som säkerställer relevanta mål som du kan börja jobba mot redan imorgon.

Detta är en kostnadsfri resurs från MAY Academy.

Häng med på vårens utbildning i modern förändringsledning

Som chef behöver du både verktyg och strategier för att navigera smidigare genom utmaningar och leda ditt team till framgång. Denna kursen ger dig rätt förutsättningar att lyckas.


  • 5 veckors virtuell utbildning  
  • För dig som är ny eller erfaren i rollen som chef
  • Kursstart  i mars 2023 

Ylva M Andersson

Ylva har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring.

Hon är utbildad journalist och har haft flera tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television.

Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies som utvecklar ledare och deras organisationer. Hon är professionell coach för företagstoppar, chefer och entreprenörer i olika branscher och har genom åren stöttat hundratals ledare att nå sin fulla potential. Ylva är i dag en efterfrågad föreläsare och utbildare.

2022 kom hennes uppmärksammade bok Leda i ständig förändring som nominerats till flera priser och också utsetts till Årets Projektledarbok 2023.