Leda i ständig förändring

Ylva M Anderssons prisbelönta bok om hur du moderniserar ditt ledarskap, mobiliserar medarbetarna och vitaliserar organisationen.

Leda i ständig förändring

Ylva M Anderssons prisbelönta bok 

Samtidens höga förändringstakt utmanar oss. Vi behöver därför reformera vårt arbetsliv i grunden. Tvära kast, förändrade maktstrukturer, tekniksprång och nya beteenden innebär att vi kontinuerligt måste utveckla unika idéer och pröva originella metoder som skapar värde. Det gäller också vårt ledarskap.

Leda i ständig förändring rustar dig som chef med tre framgångsnycklar:
 
Kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation

Denna treenighet krävs för att identifiera och frigöra organisationens samlade kreativa tillgångar. Det är förmågan att förädla varje medarbetares innovativa kompetens och omsätta den till affärsnytta som skiljer vinnarna från förlorarna framöver.

Boken innehåller övningar och verktyg att använda i det dagliga arbetet för att kunna stå stadigt och tryggt och för att lyckas bättre nästa gång organisationen skakas av en oväntad händelse. Den vänder sig till alla som vill modernisera sitt ledarskap, mobilisera sina medarbetare och vitalisera sin organisation inför nästa förändring eller krissituation. 

"Detta är en bok som vi varmt rekommenderar till alla de som vill modernisera sitt ledarskap."

Ur motiveringen för Årets Projektledarbok 2023

"Innehåller det mesta som en behöver veta för att framgångsrikt kunna leda och leva i förändring."

Recension av Anna-Karin Deinoff

”Skulle jag just nu välja EN bok inom ledarskap och förändring så är detta den rätta. Jag har många "hundöron" i denna bok.”

Recension av Charlotta Ooms

Få boken hem till dig för 325 kronor + ev fraktkostnad

Ylva M Andersson

Ylva har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring.

Hon är utbildad journalist och har haft flera tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television.

Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies som utvecklar ledare och deras organisationer. Hon är professionell coach för företagstoppar, chefer och entreprenörer i olika branscher och har genom åren stöttat hundratals ledare att nå sin fulla potential. Ylva är i dag en efterfrågad föreläsare och utbildare.

2022 kom hennes uppmärksammade bok Leda i ständig förändring som nominerats till flera priser och också utsetts till Årets Projektledarbok 2023.